BED&BREAKFAST

 

Klein Beek heeft nu drie B&B kamers, Music, Heaven en Old Dutch.

Genieten in ruime B&B kamers in het buitengebied van Hilvarenbeek

 

  • Kamer Heaven heeft een romantische landelijke uitstraling. Boven de luxe 2-persoons boxspring hangt een hemelbed en met een afstandsbediening komt de tv tevoorschijn.
  • Kamer Music heeft een frisse muzikale uitstraling met een gitaar als lamp, elpees aan de muur en een luxe boxspring.
  • Kamer Old Dutch heeft een nostalgische, sfeervolle, Nederlandse uitstraling met Delfts Blauw, klompjes en het melkmeisje aan de muur.  Met een luxe 2-persoons boxpring.
  • De kamers hebben beiden een eigen douche, toilet, een bureautje, een klein zitje, minibar, TV en overdekt terras en zijn voor een of  twee personen te boeken. Er is een gezamenlijke ontbijtruimte, waar je kunt genieten van een zeer uitgebreid lekker ontbijtbuffet. 

 

In de ochtend kunt U genieten van een compleet ontbijt waarna U een wandeling kunt maken door de mooie tuin van Klein Beek. Als U dit vooraf doorgeeft kan er  rekening gehouden worden met evt diëten. Ook kan er op beide kamers een campingbed geplaatst worden voor een kindje tot 2 jaar.

 

Vanuit de B&B kunnen er zeer mooie wandel- en fietstochten gemaakt worden. De overkapping van de B&B kamer is voorzien van een oplaadmogelijkheid voor uw E-bike.

Kortom…genieten van de rust ,de landelijke omgeving en dichtbij mooie dorpjes en de vele bezienswaardigheden in de kempen, Noord-Brabant.

Honden zijn helaas niet toegestaan in onze B&B.