Klein beek beschikt over meerdere accommodaties lees en kijk hieronder gerust. 

 

Vakantie woning de Steenuil

De steenuil is geschikt voor 4 personen, is volledig gelijkvloers en heeft 2 slaapkamers. Voor een evt 5e of 6e persoon staat er een slaapbank in de woonkamer. De zeer ruime badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. 

Vakantie woning de Bonte Specht

De Bonte Specht is geschikt voor 6-7 personen. Op de begane grond zijn twee slaapkamers en een badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche. De Bonte Specht heeft een bovenverdieping met twee slaapkamers, een extra badkamer en een apart toilet.

 

B&B kamer Music

Kamer Music heeft een frisse muzikale uitstraling met een gitaar als lamp, elpees aan de muur en een luxe boxspring. De kamer heeft een eigen douche, toilet, een bureautje, een klein zitje, minibar, TV en overdekt terras.

 

B&B kamer Heaven 

Kamer Heaven heeft een romantische landelijke uitstraling. Boven de luxe 2-persoons boxspring hangt een hemelbed en met een afstandsbediening komt de tv tevoorschijn. De kamer heeft een eigen douche, toilet, een bureautje, een klein zitje, minibar, TV en overdekt terras. 

B&B kamer Old Dutch

Kamer Old Dutch heeft een nostalgische Nederlandse uitstraling met een kroonluchter van klompjes. Het melkmeisje aan de muur en het aanwezige Delfts Blauw zorgt voor een sfeervolle overnachting in de 2-persoons boxspring.