TROUWLOCATIE

Dit stukje buitengebied aan de rand van Hilvarenbeek is een waar pareltje in een zeer bosrijke en landelijke omgeving. Klein Beek is een unieke buitenlocatie voor jullie trouwceremonie. Beeld je een groene omgeving in, met witte stoeltjes gericht op jullie als bruidspaar, een prachtig altaar vol met bloemen voor de ultieme sfeer: dit is Klein Beek!

 

Naast een prachtige trouwlocatie heeft Klein Beek ook een Bed&Breakfast met bruidssuite. Na de huwelijksnacht wakker worden op de plek waar jullie elkaar het Ja-woord hebben gegeven en onder het genot van een speciaal huwelijksontbijt nagenieten van jullie dag en alle mooie momenten: dat maakt het plaatje compleet.

 

Daarnaast kun je voor jullie gasten ook een B&B kamer of de vakantiewoningen boeken.

 

Hebben jullie al interesse in deze mooie trouwlocatie, maar willen jullie graag meer informatie over onze trouwlocatie of een keertje een kijkje nemen?  Twijfel dan niet en neem contact op met Rene en Gaby via info@kleinbeek.nl. We kunnen dan samen met jullie bekijken hoe jullie mooiste dag eruit moet zien en denken hierbij graag in mogelijkheden.

 

Wij, Rene en Gaby zullen er samen met jullie, alles aan doen om jullie ceremonie zo onvergetelijk mogelijk te maken!

 

 

Hieronder de foto’s van de trouwlocatie met foto’s van de bruidssuite Heaven